STEP 40 Preload

Standard elslutbleck med listtrycksteknik

STEP 40 Preload sätter en ny och högre standard för daglåsning med normala säkerhetskrav. Den välkända STEP-kvaliteten, listtryckstekniken, de små måtten och de anpassade montagestolparna gör STEP 40 Preload till ett självklart val.

Driftsäkerhet som fungerar i verkligheten

Den unika listtryckstekniken ökar driftsäkerheten markant i segmentet "standardelslutbleck". Ett slutbleck utsätts nästan alltid för någon form av belastning från dörrlåsets fallkolv, oavsett om det är elektriskt eller mekaniskt . STEP 40 Preload klarar tack vare listtryckstekniken den verklighet som väntar i form av tätningslister, tryckskillnader och dörrar som hänger ned sig en tid efter montaget. STEP 40 Preload ökar även driftsäkerheten vid öppning med dörrautomatik eller upplåsning via brandlarm.

Denna serie elslutbleck kombinerar minimala mått med enastående prestanda för dörrar med normala säkerhetskrav. Elslutblecket har en mycket hög driftsäkerhet och är utprovad för hög öppningsfrekvens.

STEP 40 Preload finns som omställbar så att funktionen på elslutblecket enkelt kan väljas och ändras vid installation. På kort tid kan elslutblecket ändras från rättvänd till omvänd funktion för större flexibilitet och lägre hanteringskostnader.

Estetiskt montage

Till STEP 40 Preload finns ett stort urval monteringsstolpar i rostfritt stål, som får varje dörr att fungera optimalt. Genom sina små mått passar elslutblecket med liten justering in i urtaget för dörrkarmens standardslutbleck.

Måtten är L90 B25 D28 mm vilket gör att elslutblecket till och med kan sättas med 150mm stolpe för innerdörrslutbleck.

Step 40 Preload är anpassat för  enkel- och dubbelfallås i Connect, Modul och smalprofilserien.

Artikel nr. Beskrivning
ST40Rättvänd funktion 24V Dc
ST40-12Rättvänd funktion 12V Dc
ST400Rättvänd funktion 24V Dc inkl. kolvkontakt
ST400-12Rättvänd funktion 12V Dc inkl. kolvkontakt
ST41Omvänd funktion 24V Dc
ST41-12Omvänd funktion 12V Dc
ST401Omvänd funktion 24V Dc inkl. kolvkontakt
ST401-12Omvänd funktion 12V Dc inkl. kolvkontakt
ST45Ställbar rättvänd-omvänd funktion 24V Dc
ST45-12Ställbar rättvänd-omvänd funktion 12V Dc
ST405Ställbar rättvänd-omvänd funktion 24V Dc inkl. kolvkontakt
ST405-12Ställbar rättvänd-omvänd funktion 12V Dc inkl. kolvkontakt