StepLock Norway AS etableras i Norge

2018-12-22 Nyheder

Vi är glada att kunna meddela att vi nu etablerar StepLock Norway AS i Norge!

Efter att ha försett den norska marknaden med produkter i snart 30 år är det ett naturligt steg för oss och våra kunder att vi stärker vår närvaro i Norge. 

Den 1 november 2018 slår StepLock Norway AS upp portarna på huvudkontoret i Drammen, strax utanför Oslo. Här finns det plats för försäljning, lagerhållning, distribution och support av hela STEPs produktsortiment.

Företaget leds av VD:n Anders Møller som har en gedigen erfarenhet efter att ha varit verksam i lås- och säkerhetsbranschen i över 20 år. Med sig har han ett rutinerat team av anställda.

Med etableringen av StepLock Norway AS kommer vi att kunna erbjuda ännu bättre service och en högre tillgänglighet till våra kunder. – STEP är ett premiumvarumärke med en ständigt ökande efterfrågan i Norge. Vi ser fram emot att ta hand om både nya och befintliga kunder och erbjuda dem de bästa lösningarna inom elektromekanisk låsning, säger Anders Møller.

Kontaktinformation StepLock Norway AS

Per Sivles gate 6, 3018 Drammen

Telefon: +47 23 00 30 00

E-post: post@steplock.no

Org.nr.: 921 136 153

Webbplatsen www.steplock.no är under uppbyggnad.

 


För mer information, kontakta

  • Anders Møller, VD StepLock Norway AS, +47 23 00 30 01,  anders.moller@steplock.no
  • Fredrik Stendal, VD Stendals El AB, 021-480 12 04, fredrik.stendal@steplock.se
Nyhetsarkiv

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att bli först med ny information om våra produkter och aktuella händelser.

You're using an old browser

Old browsers only have partial support for new technology and doesn't give the website an honset chance to live up to its fully potential. You can easily download an other web browser that works better. Here is onyl a few modern browsers that works great!

Update my browser

I'd like to continue anyway